fbpx

SERVIS

previous arrow
next arrow
Slider
U sastavu Ducati centra na Novom Beogradu nalazi se i ovlašćeni Ducati Servis, jedini na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Ducati Servis je opremljen najsavremenijom tehnologijom za pružanje kompletne dijagnostičke i servisne usluge.
Uživanje u vožnji, pouzdanosti i maksimalno optimizovanje troškova održavanja su među glavnim kriterijumima kojima se vodimo u Ducatiju.

Kao vlasnik Ducati motocikla želite da Vaš motocikl ostane pouzdan i zadrži vrhunske performase, a za to su potrebni najbolja dijagnostika, najkvalitetnija servisna usluga po Ducati standardima kao i originalni rezervni delovi koji će Vam obezbediti bezbednu i udobnu vožnju.

Ducati ovlašćeni servisni centar nudi kompletno servisiranje motocikala. Opremljen je najnovijim alatima i najsavremenijom tehnologijom neophodnom za dijagnostikovanje i popravku kvarova kao i magacin sa originalnim rezervnim delovima i asesoarima za motocikle.

Naš tim čine obučeni serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Vršimo sve vrste popravki motocikala koji su u garantnom i vangarantnom roku. Pored redovnih servisa nudimo:

  • Servisiranje velikog broja poznatih marki ogibljenja
  • Zamenu i balansiranje pneumatika
  • Mehaničarske radove
  • Tuning i styling motocikala
U ovlašćenom Ducati servisu rade stručni mehaničari koji do najsitnijih detalja poznaju motocikle koje popravljaju, te možete biti siguni da je vaš dvotočkaš u najboljim rukama. Ako odaberete Ducati ovlašćeni servis, uvek ćete imati garanciju na rezervne delove, a time i bezbednost i dugovečnost vašeg motocikla.
Servis se nalazi na adresi Bulevar Arsenija Čarnojeviča 95A, Novi Beograd.
 
Telefon za informacije i zakazivanje: +381 11 3110 246 / +381 62 774 045
 
E-mail: sales©burnout.rs  

 

ZAKAŽI SERVIS ONLINE

Od sada putem obrasca ispod možete zakazati servis online. Popunite podatke i kontaktiraćemo Vas sa terminom.

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se