fbpx

NOVO! VOZILO ZA TRANSPORT I SERVIS NA STAZI

Ducati od sada u ponudi ima kompletno opremljeno vozilo za transport motocikala kao i za pružanje servisnih usluga na stazi.
Ducatijevo vozilo za transport i servis poseduje svu neophodnu opremu kako bi se izvršila dijagnostika kvara, kao i brza popravka kvarova na vašem motociklu.

Vozilo za transport vrši i usluge transporta motocikala u kvaru, a na raspolaganju smo Vam gde god da se zadesite. Doći ćemo po Vas u svim vremenskim prilikama, na bilo kojoj lokaciji.

Nastojimo da svojim profesionalnim radom, budemo Vaš pouzdan partner, koji Vam je dostupan 24h. Vama prepuštamo uživanje u vožnji, a za sve ostalo brinemo mi!

 

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se